GROEP KERKSTOEL - GEPASSIONEERD DOOR BETON

Groep Kerkstoel is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van betonnen prefab elementen en stortklaar beton. Binnen onze groep is dochteronderneming Kerkstoel Beton gespecialiseerd in BENOR-gekeurd stortklaar beton, zelfdichtend beton, wegenisbeton, gestabiliseerd zand, chape en schuimbeton. Kerkstoel 2000+ is dan weer één van de Europese marktleiders in prefab beton, gespecialiseerd in vloeren en wanden op maat.

 

Onze huidige positie aan de top van de sector hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring, knowhow, aan continu innoveren en investeren. Maar ook - en vooral - aan onze 165 medewerkers, die het fundament van ons bedrijf vormen. Betrokkenheid, bereikbaarheid en betrouwbaarheid zijn waarden die elk van ons hoog in het vaandel draagt.

 

Maak kennis met ons bedrijf en ontdek wat we zoal voor u in petto hebben. Of bent u net zo gepassioneerd door beton als wij? Surf dan snel naar onze jobsite voor een overzicht van onze vacatures.

KERKSTOEL 2000+
KERKSTOEL 2000+

Kerkstoel 2000+ is doorheen de jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van prefab vloeren en wanden. Onze jarenlange ervaring, knowhow, continue innovatie en investeringen maar vooral onze 165 medewerkers, zorgen ervoor dat we vandaag één van de Europese marktleiders zijn in prefab beton. 

KERKSTOEL BETON
KERKSTOEL BETON

Kerkstoel Beton maakt deel uit van de Groep Kerkstoel en is sinds de oprichting uitgegroeid tot een gekende speler in de sector van stortklaar beton. Wat hebben we zoal voor u in petto? U kan bij ons terecht voor stortklaar beton, wegenisbeton, schuimbeton, gestabiliseerd zand, chape en zelfverdichtend beton.

Werken bij Kerkstoel

Word jij onze nieuwe collega?